24 Haziran 2012 Pazar

Ahmet Tuna 1 Yaşında

24.06.2012 Saat 12:46 iyi ki doğdun

Ahmet Tuna'm, canımdan bir parçam.. Bu sabah uyandığımda yanımdaydın kendimi geçen sene o saatlerde hayal ettim,nst'ye bağlı bir halde doğum sancısı çekiyordum, sonra doğduğun ve seni ilk gördüğüm ana gittim,bir annenin en mutlu olduğu anlardan birisidir eminim.Küçücük minnacıkken şimdi kocaman oldun.Seninle yaşadığım her an mutluluk verici, sahne sahne büyüyüşüne şahit oluyoruz, eski videolarına bakıyoruz bazen babanla, Ahmet Tuna bir zamanlar bu kadardı diyoruz .Yaşanan unutuluyor, işte böyle yazdıklarımız, çekilen videolar ve fotoğraflar o anları saklı tutuyor. Bu gün bizimle olduğun ve ömründen geçirdiğin ilk yılını kutladık, iyi ki doğdun ve iyi ki bizimlesin dedik. Sen çok farkında değildin ama keyfin yerindeydi ( ufak tefek mızıklanmaları saymasak ) :) Seni seven insanlar bizimleydi bir aile yemeği (mangal partisi) sonrasında benim uzun zamandır hayalini kurduğum pasta kesme merasimi yaptık, hayalini kurdum çünkü bazı sürprizler hazırladım; hem senin için hem misafirlerimiz için..Herkes günün sonunda mutlu ayrıldı, Alah dert keder vermesin en kötü günümüz böyle olsun güzel bir gün geçirdik sayende. Güzel fotoğraflarımız oldu :) Seni ne kadar çok sevdiğimi zaten sana hep söylüyorum buraya da yazayım istedim seni çok seviyorum, İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM ..

Hazırlık aşaması tema araştırması ile başladı tabak,bardak, peçete,afiş, fener , şapka,düdük, parti dünyası'ndan alındı.
Pasta seçimi temaya uygun arabalı,uçaklı pasta www.kurabiyemerkezi.com 'a yaptırıldı, sevgili Belgin'in ellerine sağlık hem görünümü hem tadı çok güzeldi, kesmeye kıyamadım ama kestik yedik tabi :)
Keçe happy birthday ve happy birthday mumlar www.tchibo.com 'un çok eski bir temasından, bulmuşken almıştım.
Hediyelerimiz magnet kovalar uğurböcegi'ne yaptırıldı. Sevgili Elif'in ellerine sağlık.
Çocuklar için hediyeler köpük baloncuklar tülle süslendi.
Siz yazın yıllar sonra Ahmet Tuna okusun kartları benim çalışmam 
( Hasan'ın yardımlarını da unutmayayım )
Doğum günü hazırlıklarımızı böyle sıralaya bilirim, sonuç itibariyle hayalimde ki gibi bir organizasyon oldu. Fotoğraf seçmekte çok zorlandım çünkü hepsi çok güzeldi. Çeken kişi Hasan olunca böyle güzel kareler güzel çekimlerle ölümsüzleşti. Seçtiğim bazı kareleri paylaşıyorum bir blog yazısıyla hatıra olsunlar.



                                  Anneannesi ve dedesinin ilk yaş hediyesi kırmızı bisiklet.

20 Haziran 2012 Çarşamba

Ahmet Tuna Büyürken


Geçen sene bu zamanlar Ahmet Tuna’nın doğmasını bekliyorduk , doğdu da üstünden 1 yıl geçti bile Pazar günü ilk doğum günümüzü kutlayacağız. Eski videoları izliyoruz arada ,o zaman sanki hiç bebek olmamış gibi geliyor. Öyle hızlı değişmiş ki duygulanıyor insan. Artık adım atabiliyor koltuktan kendi kendine inebiliyor. İlk adımlarında heyecanlanıyormuş insan bir o yana bir bu yana yürüttük durduk J zaten artık öyle oturup oyuncaklarla oynamak nerde  eskidendi o, şimdi bir yere tutunup kalkıp keşfetme peşinde. Eğer mesafe uzunsa duvara tutuna tutuna istediği yere gidiyor yada bizim  elimizden tutup kaldırıyor normal yürümede değil nereye koşturuyorsa artık bir oraya bir buraya.

Geçtiğimiz Pazar babalar günüydü babalar günü tişörtüyle dolaştı bütün gün, her hali çok tatlı ne giyse yakışıyor yavruma J ( tişörtte ki yazıya dikkat )

Kendi kendine bir şeyler konuşuyor öyle hoşuma gidiyor ki ‘bıdı bıdı bıdı’ diyorum o da bana’ bıdı bıdı bıdı’ diyor J konuşsa bir diyorum, bana bir şeyler anlatsa. Her hali mutlu ediyor işte, ortama mutluluk veriyor. Fotoğrafta da park keyfimiz,kaydıraktan kayarken en kadarda mutlu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...