3 Şubat 2014 Pazartesi

OYUN ODASI

Yeni evimizde ki 2. Ayımızı da bitirdik. Ahmet Tuna’nın oyun odası hayalimde ki şeklini aldı, ilerleyen zamanlarda  tülü de değişecek o zaman son halini almış olacak sanırım. Her zaman tül ve halı seçmek en zorlandığım kısım olmuştur. Kiracılıkta tüller ya eksik gelir yada fazla gelir, uymayan ve sinir bozan hep tüllerdir. Bu konuyu bir kenara bırakarak ev dekorasyonumda ki ilk postum oyun odamıza gelelim J

Eve taşınmaya karar verdiğimizde bu oda hemen oyun odası olarak canlandı kafamda, yatak odaları üst katta olduğu için Ahmet Tuna oyuncaklarını yukarıdan aşağıya indirecekti, misafir geldiğinde de çok zor olacaktı. Evde fazla oda olunca alt katta ki bir oda oyun odası oluverdi.  Çok da güzel oldu. Dağınıklık o odada kalıyor, çocuklar orda oynuyor. Böylece oturma odasında kalabalık ve göz yorgunluğu olmuyor.

Oyun halımız İVİ Trafik. Oyuncak dolabımız, masa ve sandalyeler İKEA'dan, stickerlarımız Evmanya'dan,masanın altında ki aktivite örtüsü Tchibo'dan, avizemiz Koçtaş'tan alındı.Bannar 2.yaş günümüz Mickey Mause konseptinden o da yerini buldu, güzel oldu.
Oyun odasını hazırladığımız dönemde oyuncak kutusu aradım.İstediğim gibi bir kutu bulamadım.En sonunda Koçtaş'ta mavi oyuncak kutularına kaldık ( en alt rafta duranlar)
Oyun hamurları ve makaslar masamızdan eksik olmaz,birde Leli ve Liko var tabi onları unutmamak lazım :)

6 yorum:

  1. iyi günler odanızı güle güle kullanmanız dileğiyle ben oyuncak rafınızla ilgili soracaktım ikeada tam olarak ismi ne olarak geçiyor fiyatı nedir acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çok teşekkür ederiz. Oyuncak dolabı İkea'dan EXPEDIT Raf Ünitesi http://www.ikea.com.tr/urundetay/80193740/expedit_raf_unitesi.aspx bu linkten inceleyebilirsiniz. Ürün Kodu : 801.937.40

      Sil
  2. Merhaba, halınız ivi. Bu markayı araştırıyorum da, acaba naylon mu? nasıl ipleri sert ve keçelenme oldu mu? Yumuşacık ve yapışıp taşlaşmayan bir şey arıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,halımız İvi Trafik. İpleri polyester sanırırım,sert değil topaklanmada yapmadı. Yol bölümleri üstüne oturulduğunda sert halı değil o kısımları.Biz genel olarak memnunuz.

      Sil
  3. Merhaba. Cok tatli oda olmus.dolabin devrilme ihtimali varmi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Evet dolap devrilebilir,çocuklar üst raflara ulaşmak için raflara basabilirler.Sabitlemek gerekiyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...