2 Aralık 2016 Cuma

YIL BİTER..UMUTLAR BİTMESİN..

Bazen çok afili bir cümle geliyor aklıma, yeni bir yazı yazmaya bu cümle ile başlamalıyım diyorum, not etmeyince unutuyorum . Sonra çok afilli olmayan bir cümle bir yazının ilk cümlesi oluveriyor.

Hikayelerin başlangıcı kadar sonu da önemlidir. Güzel bitsin isteriz, ya da git gide daha güzel olsun.. Hüzünlü hikayeler  de gerekir  bazen, yaşam tüm duygularımızla güzeldir. İnsan hayatı da bir hikaye değil midir? Benim de bir hikayem var,senin de, onun da.Bazen hikayelerini çok merak ettiğimiz insanlar olur, şansımız varsa bir gün dinleriz. Hikayemize katarız o insanı da. Ya da yolumuzu ayırırız, belki de hep dost kalırız…Karşımıza çıkan hiç bir şey nedensiz değildir, imtihan olur güçlendirir. Çok iyi gelir,huzur verir. Dönüm noktası olur, hayatımıza yön verir… Yine çok daraldığım, çıkmazda olduğum bir yıl oldu. Değişmiyor bir şeyler. Çıkamıyorum dar çemberden. Dualarım var asla vazgeçmediğim. Aslı bende saklı olan, üstü kapalı cümleler bunlar. Hikayemde olan insanlara açarım bazılarını. Bazıları asılı dilekler gibi dururlar duvarımda. Gerçekleşmesini çok istediğim dilekler. Bir gün gerçek olurlar diye korurum,saklarım onları.

Bir yıl daha geçti, bitiyor. Büyüdük mü ? Güçlendik mi? Yeni şeyler öğrendik mi? İyilik yaptık mı? Nefes aldık mı? Kalbimiz attı mı? Düşündük mü? Bir hayata dokunduk mu? Öğrettik mi? Sevdik mi? Sevildik mi? O zaman, yeni yılın daha güzel, daha mutlu ve umutlu olması dileği ile.. 2016 yılının son ayında 2017 yılı için mutlu yıllar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...