26 Haziran 2013 Çarşamba

AHMET TUNA 2 YAŞINDA

Canım oğlum,
Seni ilk gördüğüm gününden bu yana 2 sene geçti, demek ki ilk görüşte aşk buymuş. Ve SEN sanki biz seni çok sevelim diye varsın. Tarifi anlatılmaz bir sevgi bu…İYİ Kİ VARSIN..

2. Doğum gününü de kutladık, 1. Yaşını kutladığımız yerde oldu yine. Sen biraz daha farkındaydın koştun oynadın. Bu yıl konseptimiz Mickey Mause tu. Renklerimiz kırmızı, siyah ve sarıydı. Bak bakalım fotoğraflarımızı ekliyorum J

Bizim piknik mekanımız, süslemeleri biz yaptık,sabah erken gidip çardakları kurduk,tülleri taktık,balonları şişirdik,uçan balonlar için de helyum gazı almıştık onları da orda şişirdik. Zor işmiş bu süsleme işleri :)
 
 Bahçe kapısı sülemesi
 
 Sandalye süslerimiz
 
Uçan balonlarımız ve Hoşgeldiniz posterimiz.
Poster,banner,çubuklu süsler,pipet süsleri,peçete halkaları, bardak etiketleri iyi dilek kartları,magnetler. www.iyifikiratolyesi.com Sevgili Elif'in ellerine sağlık.
 
Hediye masamız..Kırmızı kutularda kızlar için bileklikler var birde Mini taçımız vardı.
 
Bu tasarımda eşime ait,arkasına sopa bağlayıp yere çaktık
 
 Doğum Günü Çocuğu döndönle oynuyor
 
Çok aradığım elma şekerleri..
Sandalye arkası ve elma şekeri 2'lerinin tasarımı arkadaşım Esra'ya ait, kesip bağlamak daha zordu :) elma şekerlerininden vaz geçmişken Esra imdamıma yetişti ve masamızda kırmızı elma şekerlemiz oldu. Elma şekerini muhafaza etmek yazın çok zor,galiba satmamakta haklılar.
 
Şekerlerimiz ve Eti Puflar
 
Pastamız ve kurabiyeler www.kurabiyemerkezi.com  Sevgili Belgin'in ellerine sağlık. Hem görünümü hem tadı çok güzeldi.
 

Vee işte Ahmet Tuna ve 2 yaş pastamız
 
 Pasta kesiyoruz
 

 Çekirdek ailem
 
Mickey Mause düşüyor,hüüüü, ağlayan pozlarımızda var :)
 
Geçen yıl anneanne ve dededen kırmızı bisiklet gelmişti, bu yıl babaanne, dede,halalar ve amcadan  kırmızı akülü araba geldi. Ne şanslı çocuk bu yaşta herşeyi var.
 
"Doğum gününde Mickey Mause mu olacaksın" diyen bir arkadaşıma "Mickey Mause olmucam   doktor olucam" diyen minik fare :) 

2 yorum:

  1. Canım benim herşey çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.. Ahmet TUnaya nice güzel yaşlar diliyorum belki bir sene bizde katılırız doğumgününe :)) Zeynep teyzesi ve Serra'dan sevgiler.. ÖPüyoruz sizi :))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederiz Zeynep Teyzesi, zaman naslda çabuk geçiyor kocaman oldular valla.bahtları da güzel olsun inşallah.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...