11 Eylül 2014 Perşembe

OKULA İLK ADIM - KREŞ

8 Eylül 2014. Bu tarihi bir yere kazımam lazım. Ahmet Tuna’nın ilk okula adım attığı gün. Kreşin ilk günü. Benim için ve Ahmet Tuna için zorlu bir gündü. İnanın Ahmet Tuna’dan çok ben stres oldum, okula sanki ben başlıyorum. Düşünmekten başıma ağrı girdi, soğuk terler döktüm. Annelik ve çocuk yetiştirmek çok zormuş, Ahmet Tuna büyüdükçe daha iyi anlıyorum.”Bebekken bir şey yok asıl büyüyünce zor” derlerdi, o zaman büyüse gibi geliyordu. Ahh büyüdükçe nasıl bir birey olacak, hangi okul Ahmet Tuna’ya göre, düşünde düşün.. Umarım okula uyum sürecimiz kolay geçer, ilk gün oldukça uyumsuz ve zorluydu..



2.günün sabahı kalktık lavaboya gittik, elimizi yüzümüzü yıkadık, sonra Ahmet Tuna gitti yine yatağına yattı.”Hadi kalk neden yattın, okula gidiyoruz” dedim.” Dün gittik okula” dedi J 2.gün öğleden sonra gittim yanına Ahmet Tuna düne göre çok farklı geldi bana, daha uyumluydu beni görmedi bile. Sabah “bu gün işe gidiyorum ama seni görmeye geleceğim” demiştim, seni görmeye geldim dedim. Öpüştük sonra el salladı sınıfına gitti. Bundan sonra artık kendisi okul disiplini ve güzel  öğretmenleri ile baş başa kalacak. Bismillah diyerek, her şeyin iyi olması için dua ediyorum.



Okul hayatın boyunca hep başarılı ol annem, bu gün kreşe başladın inşallah gelecekte büyük okullarda okursun, büyük adam olursun. Yolun açık olsun güzel oğlum… Seni çok seviyorum.. Gözlerim doluyor duygusal günler yaşıyorum.

 

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...