29 Eylül 2013 Pazar

DURU'NUN DOĞUM GÜNÜ

Hızlı geçen bir hafta sonundan sonra bu gün tekrar iş başı yaptık.Cumartesi günü eşimin ailesini gündüz çayına davet etmek istemiştim. Ahmet Tuna’dan 10 ay büyük kuzeni Duru’nun bir türlü denk getiremediğimiz doğum gününü bizde yapalım fikri geldi aklıma.Duru her misafir gelişinde annesine “bu gün benim doğum günüm mü anne” diyormuş, hem çok istediğinden hem de güzel  bir anı olur diye düşündüğümden yine giriştim organizasyon işine. Elde ki malzemelerle ve birkaç yeni tül ve süsle güzel bir organizasyon oldu. Pembe renk alışkın olmadığım bir renkti,süslerken çok keyif aldım doğrusu J Yardımcılarımı da unutmamak lazım. Büyük yiğenler Hande ve Tuğçe’nin büyük katkılarıyla misafirlerimize bir sürpriz hazırladık. Benim hediyem Duru’nun doğum günü hatırası buzdolabı magnetiydi. O da günün sürpriz kısmıydı. Eğer birilerini mutlu ettiysem bu bana yeter. İşte doğum günü organizasyonumuzdan kareler.






 Pasta ve kurabiyelerin tasarımı ve yapımı Duru'nun annesi görümcem ( görümceden öte kardeşim,arkadaşım) Neriman'a ait.Ben süslemeler, Neriman pasta ve kurabiye tam bir organizasyoncu gibi çalıştık :)

 
Evin dağanık hali

Duru'ya hediyem hatıra magnet.Magnet etiketi tasarımı eşime ait,fotoğrafı ve etiketi iş yerinde çıktı aldım,magneti de Nazar Bebe'ye hazırlattım.

2 yorum:

  1. bu doğum gününde senin emeğin çok o yüzden sana çook teşekkür ediyorum cnm herşey çok güzeldi daha güzellerini ahmet tunanın doğum gününde göürez eminim :))

    YanıtlaSil
  2. Benim için bir zevkti, Ahmet Tuna'nın doğum günü için fikirlerimi biriktiriyorum henüz, size güzel sürprizler hazırlarım yine :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...